Juan Manuel Sabatino és un cuiner argentí amb una vintena d’anys en l’ofici que mai havia treballat en un restaurant argentí fins que va obrir el seu, El Bodegón de l’Eixample, amb José Faccini. Atenció als cognoms italians perquè aporten pasta (de la de menjar).
Els restaurants de Pau Arenós
El Bodegón de l’Eixample: el pedrer, el xoriço i El Editor
Juan Manuel Sabatino i José Faccini elaboren part del que ofereixen: les pastes, la massa de l’empanada, la ‘focaccia’ i l’embotit vermell

El més llegit
- La venda a pes de 'caixes sorpresa' d'Amazon arriba al centre de Barcelona: "És com una loteria"
- Més de 250 professors universitaris exigeixen a la UB que investigui el cas Ramón Flecha
- Luis Enrique ignora Mbappé: «Soc soci culer, per això sempre em motiva jugar contra el Madrid»
- Catalunya, en alerta per fortes pluges: aquestes són les zones on més pot ploure
- Detingut per matar d’una punyalada un multireincident al Prat de Llobregat per una venjança