La pandèmia ha sigut, per a alguns restauradors, un xut entre adrenalític i picant que ha obligat a reelaborar estratègies o a desenvolupar nous negocis, com en el cas d’Albert Raurich i Tamae Imachi (Dos Palillos) i Eugeni de Diego i Ana Alvarado (A Pluma). S’han associat, junt amb dos inversors, per construir un ‘delivery/bar/take away’ de platillos asiàtics amb el nom japonès de Tamae, tot i que la copropietària hi nega protagonisme: «Els agradava i van decidir utilitzar-lo».
Més obertures a Barcelona
Albert Raurich obre Tamae, la versió de carrer del Dos Palillos
‘Delivery’, bar i ‘take away’, estarà en marxa a finals d’octubre amb una oferta de platillos asiàtics
A més de Raurich i Tamae Imachi, la societat la formen Eugeni de Diego i Ana Alvarado, de l’A Pluma

El més llegit
- La venda a pes de 'caixes sorpresa' d'Amazon arriba al centre de Barcelona: "És com una loteria"
- Més de 250 professors universitaris exigeixen a la UB que investigui el cas Ramón Flecha
- Luis Enrique ignora Mbappé: «Soc soci culer, per això sempre em motiva jugar contra el Madrid»
- Catalunya, en alerta per fortes pluges: aquestes són les zones on més pot ploure
- Detingut per matar d’una punyalada un multireincident al Prat de Llobregat per una venjança