Fishology serà un gran restaurant de peix: l’oferta és singular en una disciplina que amb prou feines evoluciona, amb les marisqueries com a ésser superior. Riccardo Radice i Giulia Gabriele acaben d’obrir i l’ànsia els pot, així que calma.
Els restaurants de Pau Arenós
Xarcuteria del mar: fuet de bonítol i xoriço de llobarro
El cor del restaurant Fishology és una cambra amb atmosfera salina on pengen i curen els talls de peix

El més llegit
- La venda a pes de 'caixes sorpresa' d'Amazon arriba al centre de Barcelona: "És com una loteria"
- Més de 250 professors universitaris exigeixen a la UB que investigui el cas Ramón Flecha
- Luis Enrique ignora Mbappé: «Soc soci culer, per això sempre em motiva jugar contra el Madrid»
- Catalunya, en alerta per fortes pluges: aquestes són les zones on més pot ploure
- Detingut per matar d’una punyalada un multireincident al Prat de Llobregat per una venjança