Fixar l’autoria d’un plat, i datar-lo, és complicat i atrevit, una tasca d’espeleòlegs si hi ha una bretxa centenària. L’steak tàrtar amb moll de l’os i patata suflé (16 €) és fàcil de datar: és del 2013 i la ment pensant, el cuiner Toni Romero, amo del Suculent.
Plat del dia
El millor tàrtar (amb moll de l’os) de Barcelona
El cuiner Toni Romero, del Suculent, no ha inventat la carn picada, ni la medul·la, ni la patata suflé, però sí el feliç triumvirat

El ’steak tartar’ con tuétano y patatas suflés de Suculent. /
El més llegit
- La venda a pes de 'caixes sorpresa' d'Amazon arriba al centre de Barcelona: "És com una loteria"
- Més de 250 professors universitaris exigeixen a la UB que investigui el cas Ramón Flecha
- Luis Enrique ignora Mbappé: «Soc soci culer, per això sempre em motiva jugar contra el Madrid»
- Catalunya, en alerta per fortes pluges: aquestes són les zones on més pot ploure
- Detingut per matar d’una punyalada un multireincident al Prat de Llobregat per una venjança