Tinc un debat intern –més a prop del cap que de l’estómac– per escollir entre dos plats del Bodega Pasaje 1986: la rajada a l’all cremat i el pollastró socarrimat a la brasa amb una esplèndida ceba escalivada.
ELS RESTAURANTS DE PAU ARENÓS
Bodega Pasaje 1986: realisme, rajada i pollastró
Xavi Alba, director del Tiquets d'Albert Adrià, obre el seu propi negoci i s'endinsa a la cuina de taverna fina i amb amor de barri
El més llegit
- La venda a pes de 'caixes sorpresa' d'Amazon arriba al centre de Barcelona: "És com una loteria"
- Més de 250 professors universitaris exigeixen a la UB que investigui el cas Ramón Flecha
- Luis Enrique ignora Mbappé: «Soc soci culer, per això sempre em motiva jugar contra el Madrid»
- Catalunya, en alerta per fortes pluges: aquestes són les zones on més pot ploure
- Detingut per matar d’una punyalada un multireincident al Prat de Llobregat per una venjança