Obrir un restaurant i disposar immediatament d’un plat emblemàtic i singular és més difícil que atrapar un turista estranger a Barcelona. Teppei Nii ho ha aconseguit amb la pizza japonesa de cocotxes de bacallà al restaurant Soluna, que començava a brillar quan va caure la guillotina de març.
ELS RESTAURANTS DE PAU ARENÓS
Soluna: aplaudiment per a la pizza japonesa de cocotxes
Teppei Nii s'estrena amb un plat extraordinari amb què haurà de carregar tota la vida
El més llegit
- La venda a pes de 'caixes sorpresa' d'Amazon arriba al centre de Barcelona: "És com una loteria"
- Més de 250 professors universitaris exigeixen a la UB que investigui el cas Ramón Flecha
- Luis Enrique ignora Mbappé: «Soc soci culer, per això sempre em motiva jugar contra el Madrid»
- Catalunya, en alerta per fortes pluges: aquestes són les zones on més pot ploure
- Detingut per matar d’una punyalada un multireincident al Prat de Llobregat per una venjança