Arriba l’època de panellets (el Gremi de Pastisseria de Barcelona calcula que per a la imminent castanyada les vendes pujaran un 2,5% respecte a l’any passat), i ens volem donar el gust de fer-los a casa. Per això ens deixem ensenyar per Miquel Guarro, director de pastisseria de Hofmann, una de les firmes dolces de referència a Catalunya que, per cert, ha inaugurat un espai d’R+D de 500 metres quadrats a la Via Laietana amb un obrador més i una aula equipada amb les tecnologies més punteres del sector.
mos tardoral
Com preparar uns panellets sensacionals
Miquel Guarro, director de pastisseria de Hofmann, us dona diversos trucs i tres receptes per fer aquest dolç a casa

20440052 /
El més llegit
- La venda a pes de 'caixes sorpresa' d'Amazon arriba al centre de Barcelona: "És com una loteria"
- Més de 250 professors universitaris exigeixen a la UB que investigui el cas Ramón Flecha
- Luis Enrique ignora Mbappé: «Soc soci culer, per això sempre em motiva jugar contra el Madrid»
- Catalunya, en alerta per fortes pluges: aquestes són les zones on més pot ploure
- Detingut per matar d’una punyalada un multireincident al Prat de Llobregat per una venjança