PER AL CAÇÓ
Ingredients
175 g de caçó
Farina de blat per fregir
Preparació
1. Desespinem i netegem el caçó.
2. El tallem a daus grossos perquè absorbeixin bé la marinada i no quedin secs al fregir-los. Els reservem.
PER A LA MARINADA DEL CAÇÓ
Ingredients
500 g d’aigua
750 g de vinagre de poma
25 g de pebre vermell
15 g de comí molt
20 g d’orenga
15 g de ras al-hanut (barreja d’espècies)
1 gra d’all i sense germen
Sal
Elaboració
1. Escaldem una mica l’all perquè perdi el toc de cru.
2. Triturem tots els ingredients menys el caçó, començant pels líquids, fins que la barreja quedi ben fina.
3. Envasem els trossos de caçó net i trossejat que hem reservat amb l’adob durant unes 12 hores.
4. Els escorrem bé i els assequem amb paper assecant perquè després agafin bé l’arrebossat.
5. Els arrebossem amb farina, els escorrem i els fregim. Una vegada enrossits, escorrem l’excés d’oli i emplatem.