Explica Adrián Vallés que pot comptar amb els dits de la mà les vegades que ha menjat a casa en els últims lustres. "Tot el dia viatjant des que soc jove, però és que així era la meva feina". I la seva feina primer era ser pilot de monoplaces (va arribar a ser provador de Fórmula 1), i després director de la seva pròpia escuderia i mànager de pilots. Fins que es va cansar de voltar pel món i, amb el naixement dels seus fills, va deixar els circuits per obrir restaurants.
Cata Mayor
Bar Monry’s, el penúltim restaurant d’un pilot de F1

Adrián Vallés, con uno de sus cascos de competición y varios de los platillos que ofrece en Bar Monrys. /
El més llegit
- La venda a pes de 'caixes sorpresa' d'Amazon arriba al centre de Barcelona: "És com una loteria"
- Més de 250 professors universitaris exigeixen a la UB que investigui el cas Ramón Flecha
- Luis Enrique ignora Mbappé: «Soc soci culer, per això sempre em motiva jugar contra el Madrid»
- Catalunya, en alerta per fortes pluges: aquestes són les zones on més pot ploure
- Detingut per matar d’una punyalada un multireincident al Prat de Llobregat per una venjança