Les pastes van passar per una època de davallada, quan van ser assenyalades com el més antisaludable. Si bé és cert que la brioixeria no és el més sa ni és dietètica, cal saber diferenciar entre la producció industrial i l’artesanal. Aquesta última destaca per ser més natural, menys ensucrada, amb menys greix i amb menys additius.
El millor del millor
La brioixeria està de moda, i ho demostren aquestes 13 parades dolces a Barcelona
Després d’una època de davallada, la brioixeria torna amb força com a tendència ‘foodie’. Aquí recopilem les millors peces artesanals a les quals clavar la dent
El millor croissant artesà de mantega d’Espanya del 2023 el fa Can Carriel (Roda de Ter)
Els 5 locals dolços favorits de Christian Escribà

El més llegit
- La venda a pes de 'caixes sorpresa' d'Amazon arriba al centre de Barcelona: "És com una loteria"
- Més de 250 professors universitaris exigeixen a la UB que investigui el cas Ramón Flecha
- Luis Enrique ignora Mbappé: «Soc soci culer, per això sempre em motiva jugar contra el Madrid»
- Catalunya, en alerta per fortes pluges: aquestes són les zones on més pot ploure
- Detingut per matar d’una punyalada un multireincident al Prat de Llobregat per una venjança