Després d’una setmana de votacions, els lectors de Cata Mayor / EL PERIÓDICO ho han tingut clar: el seu plat favorit d’hivern és l’escudella i carn d’olla. Va guanyar en la final els canelons i es va alçar com a vencedora d’una competició en què havien participat altres icones gastronòmiques com el capipota, el fricandó, els calçots, les carxofes a la brasa, el trinxat...
Sabors reconfortants
Dues receptes i un restaurant per disfrutar de l’escudella i carn d’olla
Amb el fred, sempre ve de gust una sopa que reanimi l’ànima, i aquest plat mai falla. Aquí tens tres propostes
L’escudella i carn d’olla és el plat d’hivern que més agrada als lectors de Cata Mayor / EL PERIÓDICO
Temes:
El més llegit
- La venda a pes de 'caixes sorpresa' d'Amazon arriba al centre de Barcelona: "És com una loteria"
- Més de 250 professors universitaris exigeixen a la UB que investigui el cas Ramón Flecha
- Luis Enrique ignora Mbappé: «Soc soci culer, per això sempre em motiva jugar contra el Madrid»
- Catalunya, en alerta per fortes pluges: aquestes són les zones on més pot ploure
- Detingut per matar d’una punyalada un multireincident al Prat de Llobregat per una venjança