¿Com es pot conservar una peça de pernil ibèric perquè mantingui totes les seves propietats? ¿S’ha de tapar? ¿On s’ha de guardar? Potser et sorgeixen alguns dubtes sobre què s’ha de fer quan s’ha obert una peça i no s’ha consumit sencera. L’Associació Interprofessional del Porc Ibèric (ASICI), en la qual estan representades paritàriament més del 95% de les organitzacions ramaderes i més del 95% de la branca de la transformació (industrials) de porc ibèric, et dona els seus cinc consells.
Pur umami
Cinc consells per conservar millor el pernil i disfrutar-lo al màxim
¿S’ha de tapar? ¿I guardar a la nevera? T’expliquem com treure el màxim partit a aquesta joia gastronòmica

Temes:
El més llegit
- La venda a pes de 'caixes sorpresa' d'Amazon arriba al centre de Barcelona: "És com una loteria"
- La lliçó d’Alexia Putellas
- Luis Enrique ignora Mbappé: «Soc soci culer, per això sempre em motiva jugar contra el Madrid»
- Més de 250 professors universitaris exigeixen a la UB que investigui el cas Ramón Flecha
- Així és la primera Barbie amb diabetis tipus 1: porta sensor de glucosa al braç i bolso per a la medicació