En el món de la gastronomia no tot són experiències transcendents, anàlisis socioculturals del menjar, cuiners artistes i receptes que expliquen històries. Resulta que també hi ha espai per a la frivolitat, per molt que els teòrics del menjar se situïn sempre per sobre de debats pedestres que puguin restar serietat i èpica a la cuina. «Aquí no hem vingut a jugar», sembla que diguin. I tant que sí.
Agafa pa i suca
Pizza amb pinya i altres vel·leïtats
Els debats gastronòmics absurds són un circ meravellós, com una actuació de l’Orquestra Mondragón als 80, un caos desitjable, una festa pagana i burleta

Temes:
El més llegit
- La venda a pes de 'caixes sorpresa' d'Amazon arriba al centre de Barcelona: "És com una loteria"
- Més de 250 professors universitaris exigeixen a la UB que investigui el cas Ramón Flecha
- Luis Enrique ignora Mbappé: «Soc soci culer, per això sempre em motiva jugar contra el Madrid»
- Catalunya, en alerta per fortes pluges: aquestes són les zones on més pot ploure
- Detingut per matar d’una punyalada un multireincident al Prat de Llobregat per una venjança