Nova polèmica

La bronca de Gerard Piqué als presidents de la Kings League: ‘Malcriats’

  • La Kings League gitana encisa els barris de Barcelona: «Volem un partit amb Piqué»

  • Gerard Piqué surt de caça

  • Vídeo | Els apassionats petons de Gerard Piqué i Clara Chía a la llotja de l’Andorra

La lliga creada per Gerard Piquéeestà sent tot un èxit des que es va iniciarfa dos mesos i cada vegada acumula un nombre més alt d’aficionats. La reunió postjornada de la Kings League va donar lloc al fet que Gerard Piqué es posés seriós amb la resta de presidents, especialment a Perxitaa, JuanSGuarnizo i Spursito.

L’exjugador del Barça va afirmar que no assistiria a aquesta reunió ‘After Kings’, però finalment va fer acte de presència i va llançar un discurs moralitzador per renyar els seus companys després de les múltiples protestes després de l’última jornada de joc.

Sense contemplacions

Sense contemplacionsPiqué els va classificar utilitzant l’adjectiu «malcriats» i va fer les següents afirmacions: «Si vull repetir el partit, ho puc fer. Sou uns privilegiats i vull respecte per a tots els que fan aquesta competició». «Si us en voleu anar, teniu la porta, sortiu i deixeu l’equip sense problema», va afegir.

El català també va deixar clar que ell sempre faria el que fos millor per a la lliga i que no toleraria aquest tipus de comportaments. Així doncs, es va decidir sancionar l’equip de Spursito, ‘El Rayo de Barcelona’, que jugarà amb un futbolista menys durant els primers cinc minuts en la pròxima jornada 8.