Futbol

Cristiano i Messi no entenen d’amistosos i donen espectacle en el seu duel de Riad

Les dues estrelles golegen i destaquen en el pols entre el PSG i un combinat saudita, que acaba amb la victòria de l’equip francès (4-5)

Efe

Després de disfrutar diumenge passat de la Supercopa d’Espanya i aquest dimecres de la Supercopa d’Itàlia, l’estadi King Fahd de Riad va disfrutar d’un dels grans duels que han marcat el futbol europeu en l’última dècada i que serà complicat que torni a repetir-se: el de Messi i Cristiano.

Havia de ser un amistós entre el PSG i el Riyadh Season, un combinat amb alguns dels millors jugadors de l’Al Nassr i de l’Al Hilal, els dos millors equips d’Aràbia Saudita. Però ni Messi ni Cristiano entenen d’amistosos i van contagiar la seva enorme competitivitat. I el que havia de ser un entreteniment per als aficionats que gairebé van omplir el camp es va convertir en un fabulós espectacle que es va emportar el PSG, com era previsible (4-5), malgrat que va jugar amb 10 a partir del minut 39, per l’expulsió de Bernat.

Als dos minuts i mig, Messi ja havia obert el marcador. Però el gol només va fer que esperonar l’orgull de Cristiano, que va marcar per partida doble, per igualar el gol de l’argentí, i el posterior de Marquinhos, i deixar l’empat a dos en el descans, després que Neymar fallés un penal.

La superioritat numèrica va animar el Riyadh dirigit per l’argentí Marcelo Gallardo i va elevar la intensitat d’un partit que encara va tenir cinc gols més per acabar. Sergio Ramos va avançar el PSG (m. 52), Jang va igualar a tres (m. 56), Mbappé va aprofitar un penal forçat per Messi (m. 58) i, després que Cristiano, Messi i el mateix Mbappé es retiressin en el minut 60, Ekitike (m. 77) va sentenciar, malgrat que Talisca va reduir el mal ja en l'afegit (m. 90). Però el conjunt francès va justificar de sobres els 10 milions que va rebre pel ‘bolo’ saudita.