Dos partits de càstig per a Dani Alves

El defensa es perdrà el derbi amb l’Espanyol i la visita a València, igual que Òscar Hernández, el segon entrenador

EFE/ Alejandro Garcia

Dani Alves ha rebut dos partits de càstig per la seva expulsió diumenge passat davant l’Atlètic. L’àrbitre Gil Manzano va ensenyar la targeta vermella al defensa després que clavés una plantillada per darrere a Yannick Carrasco. Alves es perdrà el derbi davant l’Espanyol del diumenge que ve i la visita a València de la següent jornada (20 de febrer).

També es perdrà els dos partits Òscar Hernández, germà de Xavi i segon entrenador del Barça. Gil Manzano el va expulsar per protestar iradament una falta no xiulada favorable al Barça.

El Comitè de Competició ha imposat dos partits a Alves en aplicació de l’article 114.1, en el seu segon paràgraf: «En aquells casos en què l’expulsió del terreny de joc es degui a situacions en què el futbolista no hagués tingut possibilitat de disputar la pilota, la suspensió serà almenys de dos partits».

A Òscar Hernández, se li aplica l’article 120, el redactat del qual és el següent: «Protestar a l’àrbitre principal, als assistents o al quart àrbitre, sempre que no constitueixi falta més greu, se sancionarà amb suspensió de dos a tres partits o per temps de fins a un mes.