LLIGA SANTANDER

Horari i on veure el Barça-Betis de Lliga

  • El Barça s’enfronta aquest dissabte a un Betis crescut i necessita guanyar per escalar posicions a la Lliga abans de visitar Munic

  • Xavi, sobre la renovació encallada de Dembélé: «Si té contracte ha de jugar. No valoro l’opció de deixar-lo a la banqueta».

El Barça rep aquest dissabte el Betis (16.15 hores) en el partit corresponent a la 16a jornada de la Lliga Santander. Els blaugranes es juguen la continuïtat a la Champions contra el Bayern i no es poden permetre res més que no sigui una victòria que els permeti lluitar per les primeres places de la Lliga. El conjunt de Xavi Hernández ocupa la setena plaça amb 23 punts, quatre menys que el seu rival, cinquè de la classificació.

Pendents de Dembélé

Pendents de DembéléTots els ulls estan posats en Ousmane Dembélé. El ‘mosquit’ acaba contracte el 30 de juny del 2022 i en les últimes setmanes ha rebut ofertes econòmicament superiors a la del Barça. Diversos mitjans afirmen que el seu representant li hauria recomanat un canvi d’aires i ara hi ha el debat de si Xavi l’hauria d’enviar a la banqueta en cas que no renovi. No obstant, el tècnic culer ha afirmat en la roda de premsa prèvia al partit que ha de jugar. «S’ha de ser positiu. Però en el costat contrari soc molt clar en això, si té contracte ha de jugar, també per imatge del club. No valoro aquesta opció, no la contemplo».

Joan Laporta va comparèixer ahir a ‘L’onze’, el programa de TV3, i va assegurar que la seva relació amb el francès és «molt bona, ell es vol quedar i nosaltres també ho volem perquè és un gran jugador». De la seva situació va assenyalar que «necessiten una negociació amb els representants, que volen el millor per al futbolista», i fins i tot es va atrevir a afirmar que «Dembélé és millor que Mbappé, a mi m’entusiasma».

Altes, baixes i sancions

Altes, baixes i sancionsEl Barça no podrà comptar amb Ansu Fati, que continua recuperant-se de la lesió al bíceps femoral. Pedri, per lesió al quàdriceps, Wagué, operat del tendó rotular i Martin Braithwaite per molèsties a la ròtula, també són baixes confirmades per al partit. I s’han d’afegir les baixes del Kun Agüero per una arrítmia cardíaca i Sergi Roberto, que s’operarà a Finlàndia de la ruptura al recte femoral i estarà de baixa quatre mesos, aproximadament.

El tècnic verd-i-blanc, Manuel Pellegrini, no podrà comptar amb Claudio Bravo, per molèsties a l’abductor, ni Youssouf Sabaly per una lesió al recte anterior. Martín Montoya i Víctor Camarasa tampoc podran disputar el partit per unes molèsties. L’única baixa per sanció és la de Nabil Fekir, per acumulació de targetes.

Quan es juga el FC Barcelona - Reial Betis Balompié

El partit corresponent a la jornada 16 del campionat de Lliga es disputarà aquest dissabte, 4 de desembre a les 16.15, hora peninsular espanyola.

On veure el partit a la TV

El partit es jugarà al Camp Nou i el retransmetrà Movistar+. La web d’EL PERIÓDICO farà un seguiment al minut des d’una hora abans del xiulet inicial.