El rival del Barça a la Champions

Els tres rodamons espanyols del Dinamo de Kíev

  • Lucas Pérez, ara a l’Elx, va arribar al club ucraïnès el 2012 on va assegurar haver passat els quatre pitjors mesos de la seva vida esportiva.

  • Fran Sol va disputar 25 partits en la temporada 2019-2020 i el tècnic biscaí Vicente Gómez va treballar en dues etapes en el conjunt de la capital d’Ucraïna.

SD EIBAR

Han sigut tres, tres rodamons del futbol, dos jugadors i un entrenador (Lucas Pérez, Fran Sol i Vicente Gómez), dels que gairebé sempre han tingut la maleta preparada per intentar destacar o guanyar-se la vida en aquest esport en el lloc més insospitat, del planeta. No ha sigut fins ara el Dinamo de Kíev, rival del Barça aquest dimecres en la Champions, el club que ha acollit o ha fet triomfar futbolistes o tècnics formats a Espanya; la dificultat de l’idioma, els problemes polítics del país i un futbol no gaire atractiu han sigut tres influències que han apartat de moltes agendes el conjunt de la capital ucraïnesa, que fins i tot va arribar a interessar-se fa un temps per la cessió dels jugadors madridistes Lucas Vázquez i Sergio Asensio, després de l’etapa dels dos a l’Espanyol.

Temes:

SD Eibar Barça