FUTBOL

El Sevilla fitxa el davanter Rafa Mir fins al 2027

Afp7

El davanter espanyol Rafa Mir jugarà al Sevilla FC les pròximes sis temporades, fins al juny del 2027, en un acord que permet a l’atacant internacional canviar el Wolverhampton Wanderers anglès pel club sevillà.

«Rafa Mir firma per les sis pròximes temporades i procedeix del Wolverhampton Wanderers. El Sevilla FC ha confirmat un nou reforç de cara a la campanya 2021-22 amb l’arribada del davanter», va anunciar el Sevilla.

La primera reacció del jugador sevillista, a les xarxes socials, va ser la següent: «Nou club, nou repte, noves experiències. Gràcies, Sevilla FC, per la confiança. Desitjant començar!!!», va escriure.

Internacional amb la selecció espanyola sub-23, amb la qual va conquistar la medalla de plata als Jocs Olímpics de Tòquio 2020 aquest estiu, amb tres gols en el torneig, firma fins al 2027 i lluirà el dorsal 12.

El ‘hat-trick’ de Tòquio

Nascut a la localitat murciana de Cartagena fa 24 anys, Rafa Mir inicia la seva carrera futbolística en la base del FC Barcelona, per després passar pel planter del Reial Múrcia i del València CF, des d’on va fer el salt als Wolves i a la Premier.

En la temporada 2018-19, Rafa Mir va ser cedit a la UD Las Palmas de LaLiga Smartbank –7 gols i 1 assistència– i va repetir sortida, l’any següent, al Nottingham Forest i, al mercat hivernal, a la SD Osca –9 gols i 1 assistència– per ajudar a aconseguir el títol i l’ascens a LaLiga, per repetir cessió a El Alcoraz –13 gols i 1 assistència en la seva primera temporada a Primera–.

A escala internacional, és campió de l’Euro Sub-21 del 2019 a Itàlia. A més, és medalla de plata als Jocs Olímpics de Tòquio 2020, celebrats aquest mateix estiu, després de caure a la final contra el Brasil del seu nou company Diego Carlos.

En quarts de final va anotar un ‘hat-trick’ que va permetre a ‘la Rojita’ classificar-se per a semifinals i que va propulsar la seva popularitat i cotització.

Temes:

Sevilla FC