L'ÚLTIMA JUGADA DE L'EXJUGADOR

Sortir del coma al sentir un missatge del teu ídol: Totti

L'exdavanter de la Roma visita una jove que va despertar a l'escoltar-lo

totti-ilenia-5-742x495

Sembla sortit d’una pel·lícula de Paolo Sorrentino però és una història real. Una jove italiana va sortir del coma al sentir un missatge del seu ídol: Francesco Totti. L’exdavanter, un déu a Roma, l’ha visitat aquest dilluns després de saber que havia obert els ulls per primera vegada després de nou mesos a l’escoltar la veu de l’ídol romanista.

«Ilenia, no et rendeixis. Pots aconseguir-ho. Tots estem amb tu», li deia Totti en un vídeo que va enviar fa diversos mesos als pares de la jove, hospitalitzada des del desembre després d’un greu accident de trànsit en què va morir una de les seves amigues. La Ilenia, de 19 anys, és futbolista de la Lazio, però fan del seu gran rival, una Roma que encara venera el seu excapità. 

«Ella em va somriure, em va abraçar i es va posar a plorar. Va ser molt emotiu trobar-me amb la Ilenia i ens tornarem a veure quan surti de l’hospital», ha explicat Totti després de la seva visita a l’Hospital Universitari A. Gemelli de la capital italiana. Tot i que Ilenia encara no pot parlar, es va comunicar amb el seu ídol a través d’una tablet. Abans de saludar a la Ilenia, emocionada i somrient, als seus pares i a tot l’equip del departament de l’hospital va firmar amb retolador daurat la samarreta de la Roma que va lluir la jove pacient.  

Una història que engrandeix una mica més la llegenda de Totti, ‘giallorossi’ que es va retirar el 2017 després de 25 anys de fidelitat a la Roma.

Temes:

Roma