SEGONA DIVISIÓ

Un altre positiu per coronavirus en l'Almeria

El club andalús, rival del Girona en la promoció d'ascens a Primera, suspèn els entrenaments

jdomenech22812396 almeria futbol almeria girona aficion del almeria saluda 200804183535

L’Almeria ha anunciat aquest dimarts un nou cas de coronavirus en el club. Sense identificar si es tracta d’un futbolista o un tècnic, «la persona en qüestió» ha sigut aïllada i sotmesa a quarantena al seu domicili. L’equip, no obstant, ha suspès els entrenaments. En la nota oficial, el club andalús informa que l’anterior afectat continua en quarantena i conserva un bon estat de salut.

L’Almeria és el rival del Girona en la promoció d’ascens a Primera. Després que el Comitè de Competició hagués decidit que es jugués el Deportivo-Fuenlabrada, s’havien assignat ja noves dates per a l’eliminatòria de promoció. Els dies triats eren el dijous 13 i el diumenge 16.

L’Almeria aclareix que l’afectat per la Covid-19 havia donat negatiu en les tres proves anteriors de la setmana passada. Ara, després d’haver saltat l’alerta i seguint el protocol establert per LaLiga, s’efectuaran nous tests a tots els integrants del club. Alhora, el club ha iniciat el procés de desinfecció de les dependències de l’estadi Juegos del Mediterráneo.