gest esportiu

El Porto inscriu Casillas en la Lliga portuguesa

El club li ha reservat el dorsal 1 tot i que el porter, que es recupera d'un infart, ja forma part de l''staff' directiu de l'equip

zentauroepp48036212 spanish goalkeeper iker casillas talks to journalists outsid190506152622 / Luis Vieira

El Porto ha inscritIker Casillas per a la Lliga portuguesa 2019-2020, malgrat que actualment forma part de l’‘staff’ directiu mentre es recupera de l’infart que va tenir al maig. El jugador apareix amb el dorsal 1 en la llista del club lusità, de la qual formen part cinc porters més: el brasiler Vaná, els portuguesos Diogo Costa i Ricardo, l’argentí Agustín Marchesín -nouvingut de l’Amèrica- i el senegalès Mouhamed Mbaye.

Casillas, que va arribar al Porto el 2015, va tenir un infart agut de miocardi l’1 de maig passat que el va obligar a penjar els guants, almenys de forma temporal. El 15 de juliol es va anunciar que passaria a formar part de l’‘staff’ del club, com a intermediari entre jugadors, entrenador i direcció esportiva, "mentre es recupera del problema de salut". El Porto s’estrena a la Lliga lusitana aquest dissabte davant de l’acabat d’ascendir Gil Vicente. 

Temes:

Iker Casillas