‘Era de Piscis’

La nova i aterridora predicció mundial de Mhoni Vidente: les seves fortes paraules que fan por

  • L’especial missatge de Jorge Javier a Ibai Llanos: «Es queda aquí...»

  • Horòscop d’avui, dijous 23 de febrer de 2023

L’astròloga cubana Mhoni Vidente ha compartit les seves prediccions de ‘La Era de Piscis’, que ha començat aquest 21 de febrer. Ho ha fet a través del seu canal de YouTube, on ha publicat un vídeo en el qual porta a terme un pronòstic tant de les persones amb l’esmentat signe zodiacalcomo dels suposats esdeveniments internacionals que tindran lloc aquest mes.

La tarotista ha avançat l’arribada d’«abundància», sobretot laboral, emocional i familiar, per a les persones peixos. Contràriament, ha avançat que aquesta temporada de «rebel·lió de l’ésser humà» tindrà importants conseqüències, com cops d’Estat, atemptats i atacs amb armament militar. «El diable serà més present que mai», ha anticipat. Es pot destacar que l’experta en astrologia ja ha predit en ocasions anteriors desastres a gran escala, per exemple el recent terratrèmol de Turquia.

Conflictes a Llatinoamèrica

En la seva última predicció, Mhoni Vidente ha posat especial atenció als països llatinoamericans, on preveu que hi hagi importants moviments polítics. D’una banda, la Xina miraria d’expandir-se mitjançant la invasió de països de Llatinoamèrica: «La carta de la torre per a Amèrica Llatina indica que ha d’estar anant molt amb compte i obrir molt bé els ulls perquè a l’Era de Peixos es parlarà d’invasions de persones estrangeres, espies involucrats en governs».

Així mateix, l’astròloga ha pronosticat conflictes polítics en estats com Bolívia, el Brasil, Xile, Colòmbia o el Perú, on la reacció dels pobles llatins jugarà un important paper a l’hora d’enderrocar mandataris: «s’acosten atemptats, cops d’Estat, moviments de gent, sortint persones als carrers, tancs de guerra als carrers que estan començant a tenir-li por a la població», ha afirmat.

Extraterrestres i canvi climàtic

La vident també s’ha referit un tema que últimament està en boca de tots: la suposada arribada d’OVNIS i extraterrestres a la Terra. L’experta en astrologia ha assegurat que definitivament es produirà contacte entre humans i alienígenes.

Finalment, Mhoni Vidente ha fet referència a la qüestió climàtica i el desastre natural «mai abans vist» que podria tenir lloc en les pròximes setmanes: «La partida del Pol Nord, aquesta regió completament congelada es comença a separar», ha avançat.