Relació

Primera foto de Piqué i Clara Chía junts: l’ha pujat a Instagram

  • Mamarazzis: la relació entre Gerard Piqué i Clara Chía, «cada vegada més enfortida»

  • Shakira amb Bizarrap: castigant Piqué al ring més gran del món

Gerard Piqué torna a estar en boca de tots, i és que l’exfutbolista del Barça ha decidit publicar poc abans de la mitjanit la seva primera foto amb Clara Chía, oficialitzant així tots els rumors ja sabuts i confirmats sobre la seva relació amb la jove de 22 anys.

Pocs minuts abans de publicar-se, la imatge ja acumulava més de 300.000 ‘likes’ i 25.000 comentaris de tot tipus. Riqui Puig, exfutbolista també del Barça, li comentava: «Un fora de carta de manual», altres usuaris feien referència a l’exitosa cançó de Shakira amb la comparació estrella entre cotxes i rellotges.

Les Mamarazzis ja van parlar amb l’entorn més pròxim de Clara Chía per saber quin era l’estat de la parella i, sobretot, com ho ha digerit tot.

Vázquez i Fa van explicar a EL PERIÓDICO que fonts de l’entorn de la jove apunten que la «situació ha sigut incòmoda en alguns moments» i que «porta malament ser reconeguda o que la paren pel carrer». Però que, malgrat tot, Chía està «tranquil·la» i la seva relació amb Gerard Piqué està «cada vegada més enfortida», segons han explicat fonts de l’entorn més pròxim de la jove a les Mamarazzis.

I així ho hem pogut veure amb la publicació de Piqué.