Defecte de fabricació

Ikea alerta els seus clients i retira del mercat aquesta cadira per qüestions de seguretat

  • El pastís gelat d’Ikea que s’ha retirat per presència de metall

Ikea ha comunicat que per raons de seguretat retirarà del mercat la cadira giratòria de la marca Odger de color antracita, ja que pot trencar-se amb l’ús a causa del defecte que presenta a la base d’estrella.

Aquest producte, que es va fabricar la setmana del 16 de maig del 2022 i presenta una fallada de qualitat, disposa del nom i la data de fabricació sota el seient.

D’aquesta manera, la companyia nòrdica Ikea ha avisat que tot aquell que disposi d’aquest model de cadira deixi d’utilitzar-la i acudeixi a alguna de les botigues per tornar-la i obtenir el reembors econòmic, sense necessitat de presentar el tiquet de compra a la caixa.

D’altra banda, la multinacional s’ha disculpat pels possibles inconvenients que ha generat aquest defecte de fabricació al producte i que per resoldre qualsevol dubte o consulta el consumidor es pot posar en contacte amb atenció al client a través del número gratuït 900.40.09.22.

No és la primera vegada que Ikea retira del mercat productes per fallades en la fabricació, i és que fa poc l’Agència Espanyola de Seguretat Alimentaria i Nutrició (AESAN) també va haver de llançar una alerta en la qual s’informava de la presència de fragments de metall en un pastís gelat de la marca ‘Daim’ venuda a les botigues Ikea. 

A més en el seu moment va haver de retirar una cadira de nadó per tenir un error de fabricació a la barra de l’arnès central de subjecció; els plats, bols i tasses ‘Heroisk’ i ‘Talrika’ per risc de ruptura o la taula de menjador extendible ‘Glivarp’ en blanc per possible risc de caiguda del tauló d’extensió. 

Temes:

Ikea Mercats