En una localitat de la costa

Exclusiva ‘Mamarazzis’: Gerard Piqué es deixa veure amb la seva amiga especial

Laura Fa i Lorena Vázquez revelen que Shakira ha pres una dràstica decisió que afecta tot el clan familiar a Barcelona

  • Shakira i Piqué ja feia tres mesos que estaven separats quan van anunciar la ruptura

  • En aquesta discoteca de Barcelona es veia Piqué amb la seva amiga especial

Viu la vida, que només n’hi ha una. La vida és massa curta. Aprofita les oportunitats que et dona... les dites sobre la vida són moltes i Gerard Piqué sembla que les coneix i n’estaria aplicant una: aquí i ara. Al capítol 16 del videopodcastMamarazzis’ que han emès aquest dimecres Laura Fa i Lorena Vázquez, les periodistes han revelat que el capità del Barça sí que hauria girat full de la relació que va mantenir amb Shakira durant 12 anys.

Mentrestant, a Esplugues de Llobregat es cou alguna cosa més. L’exparella feia vida familiar en una casa de la urbanització Ciutat Diagonal, però a més van construir dues cases més: una per als pares del futbolista i una altra per als de la cantant. Les tres estan comunicades entre elles per diferents accessos. Tanmateix, «Shakira està valorant molt seriosament incomunicar una casa amb l’altra», ha anunciat Fa. «Ja no és la seva família i voldria dividir les parts comunes», ha concretat.

La piscina també és comuna

«És un recinte molt gran. No ha de ser gaire agradable trobar-se amb els teus exsogres quan la relació amb la seva exparella no passa pels seus millors moments. Hi ha tensió i fredor», ha recordat Vázquez. A la qual cosa Fa ha apuntalat: «La relació ha de ser molt dolenta perquè fins i tot vulgui aixecar parets amb els avis». Les tres vivendes comparteixen una gran piscina .«¿També aixecaran un mur allà?», s’ha preguntat Vázquez. 

Les ‘Mamarazzis’ d’EL PERIÓDICO han revelat aquest dimecres una altra exclusiva de la ruptura més mediàtica de l’any. Aquesta vegada el desamor no és el protagonista. Al contrari, és un nou capítol en la vida del jugador: Piqué ja es deixa veure amb la seva amiga especial, la jove rossa de 22 anys d’inicial ‘C’ que van destapar Vázquez i Fa en aquest mitjà fa dues setmanes. «És més especial del que nosaltres imaginàvem», ha avançat Vázquez.

Piqué i ‘C’, vistos junts

«Piqué i la seva amiga especial van ser vistos en actitud còmplice i carinyosa dijous a la matinada en una localitat de la costa catalana», han afirmat aquest dimecres Fa i Vázquez, alhora que han donat més detalls: va ser al voltant de les 01.00 hores i dins del cotxe del jugador de futbol. Diverses fonts confirmen els fets a les especialistes de la premsa rosa d’aquest mitjà: «Sabem, confirmem i contrastem», han reiterat les periodistes sobre les informacions que publiquen.

Les ‘Mamarazzis’ van informar la setmana passada en quina discoteca del carrer Tuset de Barcelona treballava la presumpta dona en discòrdia. Després de sortir a la llum part de la seva identitat, va deixar d’acudir-hi. Ara se sap que ja no és cambrera d’aquest establiment. Després de desaparèixer de la faç de la terra i d’esborrar els seus comptes a les xarxes socials, les ha reactivat. «Però no ha publicat cap fotografia», han explicat Vázquez i Fa, sabedores que la imatge de la jove es cotitza molt alt entre els paparazzis.

Volen protegir-la

«El seu entorn vol protegir-la. Piqué, també», ha recalcat Vázquez. «Desconeixem la naturalesa d’aquesta relació, però sí que sabem que és prou important per al jugador com per no ser vistos junts. Això ens fa pensar que aquesta relació seguiria endavant. A més, seria més especial del que al principi suposàvem», han comentat.

Shakira, ¿a Miami?

Els mitjans llatinoamericans asseguren que Shakira voldria mudar-se a Miami. «Això passaria a l’estiu», diuen. La revista ‘¡Hola!’ es fa ressò d’aquesta informació i mostra fotografies de la luxosa vivenda. En aquest sentit, la cantant hauria parat la venda d’aquesta casa per a així poder tornar. «Piqué no es mudarà enlloc fins que no deixi el FC Barcelona», ha puntualitzat Fa.

El videopodcast ‘Mamarazzis’ s’emet cada dimecres en directe (14.30 hores) en els comptes d’ Instagram  i Facebook d’aquest diari. Avui també han tractat l’embaràs de Mery Perelló i Rafa Nadal i el casament de Chenoa. Pots veure i escoltar ‘Mamarazzis’ als principals agregadors: IvooxSpotifyIvooxPodimo i Apple Podcast.