A Twitter

«Inventa noms per a una estrella»: Twitter critica la publicació d’un tuit de fa tres anys

La creativitat amb la qual els alumnes responen a les preguntes de classe és una font inesgotable d’anècdotes que triomfen a les xarxes socials. El bon humor a les escoles, de fet, sempre és molt aplaudit entre els usuaris de Twitter, que fa un parell de mesos ja van fer viral la correcció d’un professor a una estudiant que va comparar amb el Barça de Xavi.

Aquesta vegada, el tuit viral ha sigut obra de Cristina (@XTINAGDC), una usuària que es defineix en el seu perfil com a «Docent a la Junta d’Andalusia». La professora ha compartit la imatge d’un exercici escolar per a nens petits: «Doncs això és el que ha escrit un alumne», descriu a la publicació.

A la fotografia es pot veure l’activitat d’un llibre infantil en la qual l’enunciat demana als estudiants que inventin noms per a una estrella.

La resposta ha provocat les rialles de tots: «Estrella Galicia». En menys de dos dies, el tuit ha rebut més de 3.000 retuits i 37.000 ‘m’agrades’.

La imatge ja va ser viral el 2019

Malgrat l’èxit de la publicació, alguns usuaris han respost alertant que aquesta fotografia no és original. Segons han demostrat enllaçant a la suposada publicació original, la imatge de la divertida resposta de l’alumne s’havia vist ja en un tuit del compte @SusoRico corresponent al 12 de març del 2019.

Es pot destacar que el tuit original havia rebut fins i tot la resposta de la marca cervesera, que aplaudia el nom que la criatura proposava per a l’estrella.

Temes:

Twitter