Esdeveniment

Ibai Llanos presenta ‘La Gran Velada del Año 2’, que se celebrarà a l’Olímpic de Badalona

  • L’‘streamer’ basc presenta la segona edició del seu gran xou de boxa

  • El combat estrella serà el de Jaime Lorente vs Mister Jägger

L’‘streamer’ Ibai Llanos ha presentat aquest diumenge un dels grans esdeveniments en l’’univers Twitch’: La gran Vetllada de l’Any. Una jornada de boxa amb protagonista de renom a la plataforma –i fora– que se celebrarà al pavelló Olímpic de Badalona el 25 de juny (18 hores). Aquesta serà la segona Vetllada de boxa organitzada per Ibai Llanos i la gran novetat serà la presència de públic en l’espectacle (les entrades es posaran a la venda més endavant).

Una altra de les novetats és el nombre de combats, que passen de tres a cinc, amb un gran duel final: l’actor Jaime Lorente contra Mister Jägger (ja va participar en l’anterior edició). Els altres són: Momo vs Viruzz, Carola vs Spursito, Luzu vs Lolito Fernández i Ari Gameplayz vs Paracetamor (l’únic duel entre dones). Tots ells són creadors de contingut a internet molt reconeguts tant a Twitch com a Youtube.

L’esdeveniment de presentació, retransmès pel canal de Twitch d’Ibai, ha tingut pics d’audiència de gairebé 500.000 espectadors. El xou ha sigut conduït per l’‘streamer’ basc al costat de Reven i el boxejador Sandor Martín, que entrenarà alguns dels participants en la vetllada. Evidentment, l’espectacle es podrà veure en directe pel mateix canal. L’anterior edició va arribar a reunir un milió i mig d’espectadors, i va resultar ser el contingut més vist de l’‘streamer’ basc el 2021.

Temes:

Ibai Llanos