Gala el 21 de desembre

TikTok estrena els premis dedicats al talent dels creadors espanyols

Els usuaris, que poden votar des d’avui els seus ‘tiktokers’ favorits, podran seguir l’entrega de guardons a través de l’aplicació

TikTok, la plataforma líder de vídeos mòbils en format curt, celebrarà el pròxim 21 de desembre els premis No lo sabes todo sobre TikTok per premiar la creativitat, la diversitat i el talent dels creadors espanyols de la plataforma.

Es tracta de la primera vegada que la companyia atorga uns premis a la seva comunitat, perquè al final, els creadors són l’ànima de TikTok.

Deu categories

L’àmplia comunitat de TikTok a Espanya transmet, entre altres coses, diversitat, positivitat i alegria a través del contingut de qualitat que creen diàriament. Aquests premis reconeixen les categories en les quals els creadors de TikTok demostren ser més creatius i inspiradors. Temes com esports, educació, cuina, música, comèdia, diversitat o bellesa, en la qual està nominat, per exemple, l’estilista Rubén Ramos (@theawakingofstyle), però també es premiarà els creadors que siguin pioners, la millor figura pública a TikTok, i el creador que contagiï més bon rotllo a la comunitat, i que millor representi el principal valor de la plataforma, inspirar creativitat, per generar moments d’alegria.

Votacions, fins al dia 8

Els usuaris podran descobrir els finalistes i votar pels seus creadors favorits en aquest enllaç, al qual es podrà accedir des de la pàgina de Tendències de la plataforma, i que estarà actiu dins de la plataforma, des de l’1 fins al dia 8 de desembre. Així, entre els nominats hi ha creadors amb els quals la comunitat ha après molt aquest últim any, com @gianfribul o @speakenglishnow, d’altres amb qui hem disfrutat de plats deliciosos com @lasrecetasdemimadre o @cocinaconchia, i també creadors amb els qui ens hem partit de riure com @aleagullosm o @antonlofer. L’esport, la bellesa i la música, part fonamental de TikTok, també tindran un espai important en aquests premis amb nominats com @desivila98, @nobodyisugly o @leo.rizzi, respectivament. Finalment, en la categoria de Figura Pública es troben estrelles internacionals com @nathypeluso o @marcelotwelve.

Gala, en ‘streaming’

Els creadors guardonats seran anunciats a través d’un directe a TikTok LIVE que es retransmetrà el 21 de desembre, a les 21.00 hores, en el compte oficial de TikTok a Espanya, @tiktok_es, en una gala dirigida per la còmica i youtuber Carolina Iglesias @percebesygrelos.

Aquests premis, que són els primers que la plataforma realitza a Espanya, s’emmarquen dins de la campanya de marca que va llançar TikTok fa tot just un mes, sota el lema No lo sabes todo sobre TikTok. D’aquesta manera, la plataforma continua apostant per elevar i mostrar el talent de la seva comunitat i posa de manifest la riquesa i la diversitat de la cultura espanyola que queda perfectament plasmada a la plataforma a través dels seus creadors.