Hospitalitzada de nou

Charlene de Mònaco se sotmet a una nova intervenció per la infecció que pateix

  • La dona del príncep Albert ja es va sotmetre a una operació l’agost a Sud-àfrica, on viu des de fa mesos

  • A principis de setembre va haver de ser ingressada a conseqüència dels seus problemes otorrinolaringòlegs

Monaco s Prince Albert (L) embraces Princess Charlene during the Monte-Carlo Gala for the Global Ocean in Monaco on September 28 2017 AFP PHOTO YANN COATSALIOU / YANN COATSALIOU

La princesa Charlene de Mónaco es va sotmetre aquest divendres a una cirurgia a Sud-àfrica sota anestèsia general vinculada a una infecció que va contraure al maig i tot «va anar molt bé», va dir a l’AFP una font del palau principesc.

«La princesa es va sotmetre a una operació que va sortir molt bé. Aquesta operació sota anestèsia general és l’última de les operacions a què va haver de sotmetre’s després de la seva infecció otorrinolaringològica. Ara està a cirurgia. En observació durant 48 hores», va dir la font.

En el temps en què està vivint a Sud-àfrica, el seu país d’origen, la dona del príncep Albert de Mònaco, de 43 anys, va ser sotmesa a una cirurgia el 13 d’agost, de la qual s’havien donat pocs detalls. El príncep Albert i els seus fills van anar a reunir-se amb ella durant la seva convalescència.

Hospitalització

A principis de setembre, la princesa va ser hospitalitzada d’urgència per complicacions de la greu infecció d’oïda, nas i coll que va contraure al maig, va dir la seva fundació en un comunicat. Va haver de ser ingressada sota un pseudònim en un hospital a Durban, Kwazulu-Natal (est).

L’exnedadora Charlene Lynette Wittstock, nascuda el 1978, es va casar amb el príncep Albert II de Mònaco el 2011. Els deu anys de matrimoni no van poder celebrar-se el juliol al Principat a causa de l’absència de Charlene, perquè, segons va explicar el mateix Albert de Mònaco en una publicació, la infecció que pateix li ha impedit desplaçar-se a Mònaco des del seu país d’origen.

Albert és fill del príncep Rainier III i Grace Kelly, una estrella de cine nord-americà que va morir en un accident automobilístic el 1982.

Temes:

Mònaco