Emotiva entrevista

Iman, la viuda de Bowie, li declara amor etern als 5 anys de la seva mort

· La model diu que mai es tornarà a casar i que el músic va ser el seu «gran amor»

· «El David està als nostres cors i les nostres ments cada dia»

Zara Mohamed Abdulmajid, coneguda professionalment com a Iman, parla emocionada del seu difunt marit, David Bowie, en una entrevista amb la revista de moda Harper’s Bazaar. La model somali, de 65 anys, també explica com el confinament ha canviat la seva vida tenint sempre al cap l’amor de la seva vida.

Amb l’inici de la pandèmia, Iman va canviar Manhattan per la seva casa de camp. Malgrat que confessa estar adaptant-se sorprenentment bé a una vida més tranquil·la, troba a faltar la seva família, de la que s’ha vist allunyada pel coronavirus. «Em sento sola, però soc una d’aquestes persones, gràcies a Déu, a qui els agrada la seva pròpia companyia», diu la model. En una situació tan complicada, Iman es manté tan unida com pot amb els seus fills i la família, i recorda que «el David està als nostres cors i ments cada dia, per a tots nosaltres.» A més, confessa que el lloc de Bowie al seu cor mai podrà ser reemplaçat. »Saps, aquest era el meu veritable amor. La meva filla una vegada em va preguntar si em tornaria a casar i li vaig dir que mai».

La parella es va casar el 1992 i Iman guarda un bonic record de la companyia de Bowie. «Era una vida preciosa, però alhora molt normal i corrent. Això era el grandiós. Podríem viure a Nova York, recollir la nostra filla de l’escola, caminar a tot arreu... Desitjaria haver tingut més anys». Pel que fa a com era el cantant en el dia a dia, la model el descriu com «un cavaller molt divertit i càlid», no tan excèntric com es feia veure. «Tothom parla que és futurista, però no, no ho era, li agradava més que res utilitzar un vestit de tres peces». L’entrevista arriba a prop del cinquè aniversari de la mort de Bowie, que es va produir el 10 de gener del 2016. Un moment molt trist, diu Iman, però que alhora té un consol, i és que Bowie «continua present. Els seus fans encara estan presents, la seva música continua sent rellevant».

Temes:

David Bowie