GRAN PRODUCCIÓ DE HOLLYWOOD

Tom Holland i Mark Wahlberg roden al Gòtic de Barcelona 'Uncharted'

Fa tres setmanes que els actors estan allotjats a l'Hotel Arts mentre filmen la versió cinematogràfica del famós videojoc, en la qual també participa Antonio Banderas

hollandwahlberg

Ara que els carrers estan buits de turistes, ara que han tancat els bars i que el toc de queda s’ha imposat a Barcelona, passejar pel centre de la capital s’ha convertit en una experiència gairebé religiosa –que deia Enrique Iglesias– per als barcelonins [potser l’únic bo d’aquesta pandèmia]. Aquests dies, a més, hi ha un al·licient afegit si un s’endinsa al Gòtic, ja que està reconvertit en set de rodatge per obra i gràcia d’‘Uncharted:  Drake’s Fortune’, la pel·lícula basada en el famós videojoc del 2007, que protagonitzen Tom Holland Mark Wahlberg, i en què també participa Antonio Banderas.

Holland (‘Spiderman’, ‘Els venjadors’, ‘Lo imposible’ o ‘El diablo a todas horas’) i Wahlberg (’El planeta dels simis’, ‘Transformers’ o les dues entregues de ‘Ted’) dorm des del 10 d’octubre a l’Hotel Arts, el favorit de les estrelles internacionals quan recalen a la capital catalana. 

En el complex de luxe l’exraper, de 49 anys, ha pogut continuar portant a terme una de les seves aficions més grans, mantenir els seus músculs hipertonificats. Ha penjat a Instagram diversos vídeos exercitant-se, així com un altre en el qual l’estrella de Boston, tremendament religiós, celebra una missa amb un sacerdot que anomena Pablo per beneir el rodatge a Barcelona. 

El jove actor londinenc, de tan sols 24 anys, i que va saltar a la fama per protagonitzar el musical ‘Billy Elliot’, ha dedicat el seu poc temps lliure entre escena i escena a practicar golf. Ho ha fet al PGA Golf Catalunya, a Caldes de Malavella (la Selva), un dels camps més grans i fastuosos d’Europa, que visiten milionaris de tot el món. També se l’ha vist lluint tors a bord d’una moto aquàtica. 

Holland es hincha del Arsenal, pero estos días en Barcelona se ha paseado con la camiseta rosa de la equipación del Barça, y ha montado en un 'segway' por el set de rodaje.

Caçats a les xarxes socials

Durant la seva estada barcelonina, els dos actors han volat alguna vegada als Estats Units, tot i que han tornat a la ciutat per acabar de rodar escenes. Durant aquest temps, són moltes les persones anònimes que han caçat els actors pel centre de la ciutat i han pujat les seves instantànies a les xarxes socials.

El rodatge va començar a Berlín poc abans de l’inici de la pandèmia, i va quedar interromput fins a l’estiu (just llavors Banderas va haver d’interrompre la seva participació a causa que ell mateix va donar positiu en coronavirus). A principis d’aquest mes es va reprendre a Xàbia (València), on Holland va aixecar passions entre els fans.

Al film, Holland interpreta el paper de Nathan Drake, el cercatresors descendent del corsari anglès Francis Drake i protagonista d’‘Uncharted’. 

El seu company interpreta, per la seva banda, Victor Sullivan, ‘Sully’, el seu mentor, i de qui Wahlberg ja ha mostrat la caracterització a les xarxes socials.

La cinta d’acció i aventures està dirigida per Ruben Fleischer (‘Venom’) i en realitat es tracta d’una preqüela del que es narra al videojoc.

Si el coronavirus ho permet, la seva estrena s’espera per al juliol del 2021.