SURT EL 27 D'OCTUBRE

ElRubius serà un personatge jugable a 'Watch Dogs Legion'

La saga d'Ubisoft sobre 'hackers' inclourà altres 'cameos' famosos, com el raper Stormzy

1366 2000

ElRubius, el ‘youtuber’ amb més tirada i subscriptors a Espanya (38,6 milions), ha anunciat al seu canal que serà un personatge jugable a ‘Watch Dogs Legion’, que Ubisoft traurà el 27 d’octubre per a Xbox One, PS4 i PC, i més endavant per a PS5 i Xbox Series X. No serà l’únic ‘cameo’ de famosos que portarà aquesta aventura sobre ‘hackers’ reclutats per una resistència que lluita contra un govern opressiu: junt amb el videoproductor de Youtube i ‘streamer’ a Twitch nascut a Mijas (Màlaga) el 1990 i amb passaport espanyol i noruec, també serà jugable, i per descomptat personalitzable, el raper londinenc Stormzy. S’hi unirà Aiden Pearce, ‘El justicier’ protagonista del primer ‘Watch Dogs’, ja fa sis anys.

Després de l’anunci promocional del joc a les xarxes llançat per Ubisoft el mateix Rubius ha penjat un vídeo explicant com ha sigut la seva participació en el joc i el procés de creació del seu avatar. «Literalment, ja puc morir en pau», ha confessat el creador del còmic i la sèrie ‘Virtual Hero’.

Més d’un any de feina

El ‘youtuber’ explica que el projecte de col·laboració va començar fa un any i mig, per això apareix als gràfics amb el cabell castany i no amb el ‘look’ platí que llueix actualment. A Londres, la mateixa ciutat on transcorre ‘Watch Dogs Legion’, li van prendre les mesures de la cara, gestos facials i també dels seus moviments i balls. També l’han vestit amb un conjunt de cuir que llueix el Mad Cat habitual del seu ‘marxandatge’ amb lletres en japonès. De totes maneres, l’‘outfit’ es pot canviar al llarg de la partida, incloent-hi mascaretes contra la Covid.

En aquesta entrega es pot reclutar pràcticament qualsevol persona. Per a això ElRubius compta amb armes i habilitats, com un dron amb flaix per encegar enemics, un bat amb claus o un rifle de ‘paintball’. 

Abans que en aquest videojoc, ElRubius ja ha tingut un parell de ‘cameos’ a la gran pantalla: a ‘Torrente 5’ (2014), en què era un seguidor que celebrava un gol de l’Argentina, i en la primera de ‘Padre no hay más que uno’ (2019), com a ídol de la filla gran del protagonista que interpreta Santiago Segura.

Als seus 30 anys, Rubén Doblas Gundersen, el nom real d’ElRubius, s’embutxaca més de quatre milions a l’any, segons el lloc especialitzat ‘SocialBlade’. Només el seu canal de Youtube, elrubiusOMG, que va registrar com a societat el 2013, està valorat en 11 milions de dòlars.