Malú i Rivera anuncien que esperen el seu primer fill

malu / periodico

La cantant Malú i l’exlíder de Ciutadans Albert Rivera han anunciat aquest dimecres que esperen el seu primer fill. Ho han fet tots dos a través dels seus comptes d’Instagram, on han publicat la mateixa foto: les seves mans entrellaçades agafant un xumet.  «Ara sí...  M’emociona moltíssim poder compartir amb vosaltres aquest meravellós regal que ens ha fet la vida: ¡Serem pares! Ens agradaria viure aquest desitjat embaràs amb la màxima tranquil·litat per poder disfrutar-lo com es mereix. Una vegada més, guanya l’amor», han anunciat tots dos amb el mateix missatge. Aquest és el primer fill de Malú i el segon de Rivera, que ja té una filla amb la seva exparella Mariona Saperas.

La redacció d’EL PERIÓDICO està treballant en aquests moments per ampliar aquesta informació, que passarà a actualitzar d’aquí uns minuts. Si voleu rebre al mòbil alertes sobre aquesta notícia o d’altres us podeu descarregar les aplicacions per a Android o IOS.

Per rebre cada dia al correu electrònic les notícies, reportatges i articles d’opinió publicats a elperiodico.com, doneu-vos d’alta als nostres butlletins informatius. També us podeusubscriure per consultar ‘online’ l’edició impresa o rebre-la diàriament al vostre domicili, amb la qual cosa disfrutareu de tots els avantatges i descomptes de pertànyer al Club del subscriptor d’El Periódico, el Club eP!