enigmàtica escena

¿Què li va dir Hollande a Carla Bruni en el funeral de Chirac?

La cantautora es queda perplexa després d'un comentari de l'expresident francès

zentauroepp50162882 paris france september 30 france out former french pr191001163341 / Laurent Van der Stockt

França va viure aquest dilluns una jornada de dol en memòria de l’expresident Jacques Chirac, amb una cerimònia religiosa a l’església Saint-Sulpice de París al migdia en què van participar, a més de bona part de la classe política del país, unes 80 personalitats internacionals.

Un dia després França continua preguntant-se sobre una escena que es va produir en el funeral i que ha donat per a tota mena de teories a les xarxes socials. El fet és que durant la cerimònia es va poder veure una estranya reacció de la cantautora i dona de l’expresident francès Nicolás Sarkozy, Carla Bruni, a un comentari del també exmàxim mandatari de la República francesa François Hollande.

En les imatges captades per les càmeres es pot veure com Hollande diu alguna cosa a l’artista, que és al seu costat esquerre, de manera discreta i aquesta gira lleugerament el seu cap i es queda perplexa, amb la boca oberta. Carla Bruni, amb els ulls ben oberts, respira profundament i es queda uns instants amb la mirada perduda. Al final del vídeo i després de 10 enigmàtics segons adreça la paraula a la persona situada a la seva esquerra. Un episodi al qual els francesos busquen ara una explicació.