Vist a Twitter

L'emoció de Ara Malikian al tornar a tocar el violí després del seu accident en un avió

El violinista mostra la "il·lusió" després de gairebé dos mesos parats des que es lesionés l'espatlla a Costa Rica.

Va ser operat i va haver de cancel·lar part de la seva gira d'estiu

Ara Malikian

Gairebé dos mesos sense tocar el violí són com una condemna per al músic Ara Malikian. El mes de juny passat va tenir un accident a les escales d’un avió que el va obligar a suspendre la seva gira. Ara, ha tornat a posar-se la seva eina de treball sobre l’espatlla i a disfrutar de la seva gran passió.

L’emoció desborda el violinista libanès. En un vídeo publicat a través de les xarxes socials, ell mateix mostra la seva alegria després de tornar a tocar aquest instrument després d’una operació d’espatlla.

"Mai hauria pensat que em faria tanta il·lusió aconseguir tocar les quatre cordes", diu. 

El vídeo ha sigut compartit per milers de persones a Twitter després de veure com Malikian tenia un accident en un avió que l’obligava a suspendre la seva gira d’estiu, una lesió a l’espatlla que es va produir baixant les escales en un aterratge a Costa Rica. 

"Quan sembla que ho toques amb els dits, baixes per una escala d’avió, plou i et lesiones una espatlla. No un peu o un genoll o el nas, no, l’espatlla", escrivia lamentant que l’operació fos a la part del cos que més necessita per treballar. 

Ara, Malikian torna a disfrutar: "No sé què és més dur, assolir l’èxit o assumir el fracàs. Violí, em costa tant estimar-te".