Vist a Twitter

Una dona tira a terra un sacerdot en plena missa

Un vídeo viral mostra com el popular capellà brasiler Marcelo Rossi és empès davant d'una multitud de 50.000 joves

La dona va ser portada a dependències policials però posada en llibertat després que ell no volgués denunciar

misa

El pare Marcelo Rossi es trobava oficiant una missa davant de 50.000 persones quan una dona es va abalançar sobre ell i el va tirar a terra des de l’altar. Les imatges, que van ser ofertes en directe per un canal catòlic al Brasil, s’han viralitzat a internet, on es veu com els assistents lamenten el succés a l’instant. 

"El pare ha patit una agressió durant la missa. Resem per ell", deien des del compte en el qual oferien les imatges. Afortunadament no va patir danys i va poder seguir amb l’esdeveniment. 

L’eucaristia era part del tancament d’una reunió de joves a Cachoeira Paulista, municipi de São Paulo, el campament No Today. 

Segons informa ‘O'Globo’, la dona de 32 anys va saltar el control de seguretat, va pujar a l’altar i va empènyer el sacerdot, que també és cantant, escriptor, columnista del diari 'Extra' i una persona molt reconeguda del moviment catòlic al seu país. 

El mateix Marcelo Rossi va restar importància i no va voler denunciar la dona, que després de passar per les dependències policials va ser posada en llibertat i enviada a serveis sanitaris per un possible trastorn. Rossi va confirmar que només sentia petits dolors, "el normal".