El Cuerpo Nacional Gastronómico ha arribat per salvar-nos. Faltaven autoritats que posessin ordre a les aberracions en la gastronomia a nivell mundial, però especialment quan parlem del menjar espanyol que tantes batalles ha generat a les xarxes socials.
A través de Twitter, aquest compte busca persones amb antecedents. Pots delatar qui vulguis perquè segur que tens algú al teu entorn que cometi errors garrafals en la gastronomia. ¿Algú que presumeix de cuinar malament? Posa’t en contacte amb ells:
L’objectiu és acabar amb les males pràctiques i denunciar les aberracions constantment provoquen polèmiques justificades.
La pizza més terrible mai vista.
El sandvitx de paella.
El sucre a la pasta.
La melmelada de xoriço.
Paelles amb pernil.
Les patates fregides amb gust de paella.
O de pop a la gallega.
El pa de pessic radioactiu.
Per no parlar de l’excés de creativitat que porta a fets indescriptibles.
En definitiva, infinitat d’aberracions que s’han d’aturar. De moment, ja hi ha algun detingut.
De tan tips que estan d’aquests errors, ha nascut un cos nacional present a les xarxes socials, on cada vegada hi ha més persones disposades a col·laborar.