Vídeo viral

La divertida 'conversa' d'un pare i el seu nadó que enamora a Facebook

El nen petit balboteja i gesticula com si parlés de veritat

Un estudi de la Universitat de York conclou que les converses amb els pares fan els nens més intel·ligents

padre-hijo

No fa falta saber de què parles per tenir una conversa. O això sembla arran d’aquesta bonica escena de sofà i televisió entre un pare i el seu fill, que amb prou feines és un nadó. 

Shanieke Pryor, un jove de Tennessee (Estats Units), ha gravat un dels vídeos més virals de l’actualitat. Amb més d’un milió de reproduccions a Facebook, veiem com es comunica amb el nadó, que no sembla estar gaire d’acord amb el que diu el pare. 

El nadó no pronuncia paraules però serveix per seguir la conversa. Durant un minut i mig, Shanieke exposa diverses idees aparentment sobre una sèrie que estan veient a la televisió, a la qual cosa el nen petit respon balbotejant i fent gestos com si realment entengués el que li estan dient.

Assenteix el que diu, exposa les seves idees amb gestos com si tingués tota la raó del món, i fins i tot sembla rebatre-li els arguments al pare. Si no sabeu anglès, sembla la conversa més interessant del món

Un recent estudi de la Universitat de York assegura que els nens que ja des de petits conversen amb els adults són més intel·ligents.