Vist a Facebook

El mètode d'una professora per conèixer amb exactitud com es troben els seus alumnes

Diu que és important prendre un minut per conèixer l'estat anímic i els sentiments dels nens

Incideix en la necessitat d'atendre la salut mental

pizarra

Els nens tenen diferent caràcter i també afronten complicacions en el seu dia a dia que els fa no estar sempre igual. Conèixer el seu estat d’ànim i què els pot preocupar són essencials en el model educatiu, i així ho entén la professora Jessie Cayton, que ha manifestat un pla de treball que s’ha fet viral a Facebook.

En una pissarra, va animar els seus alumnes a posar un pòstit amb el seu nom enl’estat anímic en què es trobaven, passant d’"estic bé" o "soc genial" a lluitant amb dificultats. 

"Uns nens són dormilegues, altres maniàtics, d’altres tenen ansietat... Cada un té un estat anímic per a cada dia d’escola, així que hem d’interpretar la causa del seu comportament", explica a la publicació. Per a això, li va donar context a través d’un exercici que té per objectiu prendre un minut i conèixer els sentiments dels nens. 

En una altra publicació a Instagram, va explicar que la part verda corresponia als nens que estaven passant-ho malament però que havien trobat recolzament d’adults per millorar.

"L’escola és dura de vegades, però soc feliç que alguns tinguin un espai segur per treballar sobre les seves sensacions i que també vegin que no estan sols quan ho passen malament. És bonic dedicar un dia a la cura i a la salut mental", afegeix.