Vist a Facebook

Una dona troba una cria de foca en un test de casa seva

Va trucar a la policia, que va haver d'acudir a un centre de rescat marítim per tornar l'animal al mar

foca

Sortir al carrer els dilluns pot ser tediós. La falta d’incentius, la rutina... Però, si just al sortir, a la porta de la casa et trobes una petita foca en un test, tot canvia. 

Això li va passar aquesta setmana a una dona a Northumberland (Anglaterra), quan es va quedar estupefacta al veure com la cria estava ajaguda a l’entrada, relaxada, sense pensar en l’atrafegament al seu voltant, ni que estava a uns metres d’una carretera. 

Així va compartir la història la policia local, que va haver d’anar a la casa per gestionar la seva protecció. Després de la trucada de la dona, els agents Pail Moorhead i Beverly Keenleyside van provar de posar la foca en un lloc segur.

"Va ser sorprenent trobar la cria de foca prenent el sol al test. Realment no sabíem com actuar i vaig arribar a pensar a posar-la a la part del darrere del cotxe patrulla". 

Finalment van aconseguir l’ajuda del British Divers Marine Life Rescue, un centre de rescat marítim, els treballadors del qual van saber com actuar: van hidratar l’animal fins a moure'l a prop del mar. "Va ser un final feliç perquè va poder tornar amb la seva família, que estava nedant molt a prop", va dir Paul. 

Temes:

Animals Facebook