Als Estats Units

Acomiadada una professora per haver dit als nens que el Pare Noel no existeix

Diverses mares van debatre a Facebook sobre la informació que havia proporcionat als petits, de només sis anys

L'escola s'ha disculpat als pares mitjançant una carta davant d'un "assumpte sensible"

santa-claus-1628845 1920

La màgia del Nadal ha saltat pels aires en una escola de Nova Jersei (Estats Units). A través de les xarxes socials, mares i pares dels alumnes de l’escola Cedar Hill de Montville, al comtat de Morris, han reflectit el seu malestar després que una professora destrossés les il·lusions dels seus fills, de tot just sis anys. 

La professora, que ha sigut apartada de l’escola, va donar realisme a tot el que els petits creien màgic. Per començar, que elPare Noel no existeix. 

Una de les mares, Lisa Simek, va començar la batalla pública per lamentar que els pares haguessin d’estar fent el que anomena "control de danys" després de tota la informació que s’havia aportat als petits.

En una publicació que posteriorment va eliminar davant de la repercussió mundial, Lisa explicava que la professora havia detallat com els pares compren els regals i els posen sota d’un arbre

"També va dir que els rens no saben volar, que els elfs no són reals i que són els pares que posen diners sota del coixí quan cau una dent". En definitiva, que no hi ha res màgic.

La publicació es va convertir en un debat a Facebook, on lamentaven el mal causat. Una de les mares, la Myra, assegura que la seva filla Addriana estava destrossada per aquesta informació. "Em va trencar el cor, perquè ella creu molt en l’esperit de Santa Claus". 

Davant d’aquest enrenou, l’escola va decidir acomiadar la professora i enviar una carta als pares disculpant-se d’un assumpte tan "sensible". Van mostrar la seva preocupació per l’assumpte, incidint que els nens havien "d’associar vacances i tradicions".

Tot i que no han revelat el nom de la professora, ha sigut apartada d’aquesta escola i es desconeix de moment si podrà tornar a treballar a la zona.