a la residència oficial

El gat Larry 'eclipsa' per un moment May a Downing Street

El caçador de ratolins de Downing Street i un agent de policia protagonitzen una de les imatges del dia al Regne Unit

larry

El gat Larry, el caçador en cap de ratolins del número 10 de Downing Street, ha eclipsat per un momentTheresa May i el 'brexit' per emportar-se tots els focus alRegne Unit. El felí, que és a la residència oficial del primer ministre britànic des del 15 de febrer del 2011, ha sigut el protagonista d’una imatge curiosa.

El gat Larry, en una foto d’arxiu / Ap

I és que Larry ha necessitat l’ajuda d’un dels agents que protegeix el número 10 de Downing Street per entrar a la vivenda, gest que han captat les càmeres, que aquests dies estan molt pendents d’aquesta porta. Les imatges mostren com el gat, amb títol oficial, no pot entrar a casa seva, i per això s’espera a davant fins que el policia el va ajudar i des de dins li obren la porta.

L’animal, que sempre ronda per l’entrada de la residència oficial, s’ha convertit en una icona al Regne Unit. El gat Larry es va instal·lar a Downing Street de la mà de la família Cameron el 15 de febrer del 2011, quan va arribar recomanat pel centre Battersea Dogs & Cats Home com a millor opció per acabar amb el problema dels rosegadors a la vivenda. Poc abans, una rata negra havia creuat l’entrada de la residència del primer ministre durant un directe a la televisió. 

Temes:

Theresa May Gats