Viral a Facebook

Així busca una mare l'"àngel de la guarda" que va salvar el seu fill a Sevilla

Loli es dirigia a l'Hospital Virgen del Rocío amb un mocador i llums d'emergència però ningú li donava pas

Un motorista "va posar la seva vida en perill" perquè ella pogués passar entre els cotxes

madre

El passat 20 d’octubre és una data marcada per a la sevillana Loli Martín López, que va tenir una emergència amb el seu nadó de 38 dies i va viure moments de gran angoixa fins que un motorista la va ajudar a salvar la vida del seu nen.

Loli es dirigia al’Hospital Virgen del Rocío amb els llums d’emergències, un mocador sortint per la finestra i tocant el clàxon repetidament. No obstant, els cotxes no li donaven pas. 

Ella va viure moments d’angoixa, amb la urgència del seu nadó i els altres conductors sense deixar que passés. Fins que el conductor de la motocicleta va arriscar la seva vida, es va posar enmig del carrer, i va dirigir els cotxes perquè ella pogués aconseguir-ho. 

Ara, Loli busca l’"àngel de la guarda" del seu fill, ja que gràcies a ell van poder arribar a l’hospital i salvar la vida del nadó. 

Amb prou feines sap res d’ell, tret de la roba que portava posada i que el va ajudar quan ningú ho feia. Per això, la seva publicació a Facebook on busca aquest "bon samarità" s’ha fet viral. 

Milers de persones han compartit i comentat aquesta publicació per buscar l’home i que aquesta família pugui agrair-li l’ajuda. 

Temes:

Sevilla Facebook