POLÈMICA DESPRÉS DE L'ESQUETX DE 'EL INTERMEDIO'

Un regidor del PP crida al boicot a Facebook a l'espectacle de Dani Mateo

L'humorista actua a Ciudad Real el pròxim 9 de novembre

L'alcalde de la ciutat anima a no acudir a veure l'espectacle

58-2

Aquesta setmana s’ha fet viral un polèmic esquetx del programa de La Sexta, LaSextaEl Intermedio, en què Dani Mateo es mocava amb la bandera d’Espanya. Tal ha estat l’allau de crítiques, que el programa ha hagut de retirar el vídeo. A més, a l’humorista se li ha rescindit un contracte publicitari amb l’empresa Clínica Baviera.

'Nunca os olvidaremos’ és l’espectacle que Dani Mateo, Raúl Cimas i JJ Vaquero representaran a Ciudad Real el pròxim 9 de novembre . El regidor del PP en l’ajuntament de la ciutat i diputat provincial, Miguel Ángel Rodríguez,segons recull diario.es, ha publicat un post en el seu perfil de Facebook on fa una crida a no anar a veure la funció. El post ja ha estat esborrat aquest mateix dissabte.

"Els meus diners no aniran a pagar la bona vida als progres que es burlen d’Espanya i dels nostres símbols", deia el post del regidor, publicat el passat 1 de novembre.

Dani Mateo, per la seva part, només ha fet referència en el seu compte de Twitter a la polèmica amb Clínica Babiera i s’ha mostrat respectuós amb la decisió que ha pres l’empresa d’anul·lar-li el contracte.