Viral a Facebook

La nena que arrasa a les xarxes amb la seva disfressa de Halloween

El vídeo de Maya ha fet la volta al món per la seva originalitat

disfraz

Buscar la millor disfressa de Halloween per impressionar a l’escola mai ha estat fàcil. És fàcil caure en tòpics, recórrer a la clàssica bruixa o a la imitació d’alguna pel·lícula de por. 

Però sempre hi ha algú molt pro que impacta no només a l’escola dels seus fills a la seva localitat, sinó a tot el món. Aquesta mare s’ho ha proposat i ha convertit la seva filla en el tema de conversa a les xarxes socials. ¿Podríem dir que és la millor disfressa de Halloween del 2018? Difícil superar-ho.

Maya s’ha convertit en l’estrella de la xarxa gràcies a una disfressa en què directament porta el cap tallat en una safata. Així ho compartia Krystel Hwang, la seva mare.

El vídeo, que ja és viral a les xarxes socials, ha sigut acompanyat per diverses fotografies de la família a través del seu Facebook.

Els habitants de Southbay Village a Parañaque (Filipines) han sigut els afortunats que han pogut viure in situ la magnitud d’aquesta disfressa, però ho han volgut compartir i narrar amb cada pas que feia la nena.

Vídeos en què també veiem que ni tan sols necessita portar una cistella per als caramels, perquè ja estava tot previst.