SETMANA DE LA CRIANÇA AMB EL NEN A COLL

Una presentadora fa el temps amb el fill carregat a l'esquena

El nen s'ha quedat adormit mentre la seva mare, Susie Martin, explicava el pronòstic als Estats Units

praedictix---weekend-national-forecast-featuring-a-special-guest / periodico

Una mare treballadora ha portat la conciliació familiar fins al plató de televisió.  Susie Martin, que treballa per a l’aplicació d’informació meteorològica Praedictix, ha celebrat la setmana de la maternitat i la criança amb el seu fill al damunt, explicant el temps amb el nen carregat a l’esquena lligat amb un mocador.

En un vídeo que la cadena ha penjat a Facebook s’observa la televisiva mare amb el seu fill adormit carregat a l’esquena mentre ella fa la seva feina habitual, demostrant que això no li impedeix de cap manera desenvolupar la seva activitat laboral. "La meteoròloga Susie Martin i un convidat molt especial presenten el seu pronòstic nacional avui", es llegeix en la llegenda del vídeo, que continua amb l’acudit: "Desafortunadament, el seu assistent va ser trobat dormint a la feina".

Comentaris positius

El vídeo acumula ja 1,2 milions de reproduccions i s’ha compartit més de 12.500 vegades. A més, ha merescut milers de comentaris positius a favor de la iniciativa d’aquesta mare.

Segons l’organització Baby Wearing Week, els professionals mèdics coincideixen a assenyalar que els nadons creixen millor amb el contacte, i que portar el nadó a sobre és una excel·lent manera que se sentin bé, ells i els pares. Els nadons que són portats a coll regularment ploren menys i estan menys ansiosos i nerviosos.

Segueix Extra a Facebook