Polèmiques entrevistes

De la Morena reincideix: destaca el vestit «curtet» de Carolina Marín i presenta Joana Pastrana com la dels «mirallets»

El presentador esportiu va parlar de la vestimenta, el físic i la cara de cansament de la campiona de bàdminton

Va tornar a parlar del cinturó de campiona de la boxejadora com a «mirall» per maquillar-se

delamorena

El mes de juny passat el presentador esportiu José Ramón de la Morena es convertia en objectiu de les crítiques després de diversos comentaris sexistes durant una entrevista a Joana Pastrana, campiona del món de pes lleuger, en el seu programa de Onda Cero, El Transistor. 

Durant la conversa, primer li va preguntar a la campiona si s’havia tret nòvio. Després, en vista d’unes declaracions sobre com la rival s’havia llançat al final a la desesperada, ell va respondre que havia sigut com si li hagués “robat la bossa”. I per rematar, va preguntar si el cinturó de campiona servia com a “mirallet per maquillar-se”. 

Precisament sobre aquest últim comentari, i després de les crítiques rebudes, va reincidir el presentador aquest dilluns, quan va tornar a xerrar amb Joana Pastrana després de revalidar el seu títol de campiona, presentant-la com “la dels mirallets”. 

Al final de l’entrevista, un tant travat, De la Morena va tornar a rescatar els dos temes polèmics, com volent desafiar aquests comentaris que va rebre: “El cinturó, ¿quant pesa? No te'l poses per passejar, ¿oi? ¿Els miralls no els has omplert, continues utilitzant-los per maquillar-te?” Ella li va seguir el joc, assegurant que com tenia dos miralls n’utilitzava un per al pintallavis i un altre per a l’ombra d’ulls. 

En l’anterior entrevista li preguntava pel seu nòvio, a la qual cosa ella responia que tenia nòvia. En aquesta ocasió, el presentador es va limitar a parlar de la seva parella. “La teva parella tan tranquil·la, perquè ni et van tocar ni res”.

Però la nit va donar per a molt més. Abans de parlar amb la boxejadora, De la Morena va entrevistarCarolina Marín, de qui va en destacar la vestimenta, que estava prima i que feia cara de cansada.

“Carolina Marín ve amb un vestit negre, curtet, preciós”, presentava la campiona mundial de bàdminton. “Tot i que té careta de cansament”, diu. “El maquillatge ho dissimula una mica però delata, fas cara de cansada”. I per rematar, en tot just un minut només començarl’entrevista, també va parlar del seu físic: “I que prima estàs”.