ARTISTA SINGULAR

Sergio Odeith, el mag portuguès del grafiti 3D

Els seus insectes salten del mur amb un efecte hiperrealista capaç de confondre l'espectador

grafiti3dok

Aquest artista del grafiti és capaç de fer que els murs i parets de la ciutat prenguin vida, que el que hi ha pintat travessi el ciment i floti en l’aire per sentir-ho més real.

El seu nom és Sergio Odeith, va néixer el 1976 a Portugali, des que als anys 90 va començar a interessar-se de ple pels grafitis, aviat va mostrar interès per la perspectival’anamorfosi [dibuix o pintura que està deformada de manera que recupera la seva imatge sense deformacions al mirar-la des d’un determinat angle o a través d’un mirall cilíndric o cònic] il’ombreig, arribant a crear composicions del més realistes.

Efecte hiperrealista

De fet, amb el pas dels anys va arribar a desenvolupar un estil propi denominat ombrívol 3D, combinant línies, ombres i angles per crear un efecte hiperrealista capaç de confondre l’espectador que se situa davant de les seves obres.

Resulta realment difícil no sorprendre’s o sobresaltar-se amb algunes de les seves composicions, fins i tot veient-les a través d’una pantalla. És clar que, veient el costat positiu de l’assumpte, especialment per als que pateixen d’entomofobia [por dels insectes], millor que així sigui.

Però als carrers de Lisboa i a Califòrnia també ha deixat empremta amb els seus retrats de PesoaSaramagoBob Marley o els nois de Breaking bad.

Segueix Extra a Facebook

Temes:

Grafitis