Crítiques a Instagram

Una model és atacada per un tauró mentre es feia una foto

Ha rebut crítiques i missatges d'odi per aquestes imatges: "Creuen que soc una rossa estúpida"

tiburon

Katarina Zarutskie posava per a la càmara quan es va veure sorpresa per un tauró. La model, que passava uns dies amb el seu nòvio a les Bahames, feia ‘snorkeling’ a Staniel Cay i no perdia ocasió de fotografiar peixos i petits taurons per al seu Instagram.

En una d’aquestes escenes, quan es relaxava a l’aigua, un dels taurons li va mossegar el braç i li va provocar dues grans ferides. Ara queda a l’espera de veure si necessita cirurgia per treure fragments de les dents que van quedar clavades.

Les crítiques a les xarxes socials no han tardat a arribar. La jove de 19 anys va rebre tota mena de missatges en els quals, per començar, condemnaven irònicament que hagués alimentat als animals.

En declaracions a la BBC, la model lamenta que els seguidors utilitzin la informació que volen. "He rebut moltíssims missatges d’odi dient coses ridícules. Creuen que soc una model rossa estúpida a Instagram, i tinc experiència en busseig, sé que nedar amb aquests taurons normalment és segur".

La californiana coneixia perfectament l’entorn i, malgrat l’advertència del seu nòvio, no va tenir cap objecció a banyar-se.  Amb l’adrenalina, amb prou feines va patir en aquesta situació. "La cosa hauria canviat si la gent s’hagués posat a cridar"

Malgrat la mala experiència, la model no té por: "M’encanta el mar. La pròxima vegada m’ho pensaré dues vegades, però no temo l’oceà. Al contrari". 

Temes:

Instagram Models